top of page

Ons eigen Onlineklas platform gelanceerd in Duitsland!

Ons eigen Onlineklas platform is het afgelopen jaar succesvol gelanceerd in Duitsland onder de naam: SCHULIDOO. Naast het portaal is ook onze digibord applicatie beschikbaar. Via Finken-Verlag zijn onze producten nu dus ook in Duitsland verkrijgbaar!


Met Schulidoo kunnen leerkrachten hun lesmateriaal nu ook digitaal in zetten. Leerkrachten kunnen aan de slag met bewerkbare PDF-sjablonen, interactieve schoolbordafbeeldingen, werkbladen en diverse multimedia mogelijkheden.


👉 Op https://bit.ly/3mzKM6k lees je alles over de nieuwe portal van Finken-Verlag, bekijk hier de video: youtu.be/hnZxck7TewE


"Je hebt de handleiding eigenlijk niet nodig. Alles spreekt voor zich. Goede afwisseling tussen luisteren en discussiëren. Heel fijn dat er werkvormen zijn die je direct kan inzetten.
 

Ik denk dat deze methode erg verdiepend is voor het Daltononderwijs. We maken op deze manier de kinderen bewust tussen het verschil met het regulier onderwijs en Daltononderwijs. Ik vond de gesprekken die eruit voortkwamen erg waardevol".

Wendele Knop, leraar groep 7,

Holterenk Holten:

bottom of page