top of page

Office 365 & Google integratie

Binnen Onlineklas kunt u ook heel eenvoudig uw bestanden delen. Kinderen kunnen op deze manier hun werkstukken maken en leerkrachten kunnen hun lesideeën uitwisselen. De ideale manier om volledig in de cloud te werken.

EAAS

Education-as-a-service

Het Onlineklas platform zorgt ervoor dat leerlingen met één login toegang krijgen tot de complete wereld van educatieve aanbieders. Dit is mogelijk gemaakt door koppelingen te faciliteren met veel gebruikte systemen in het onderwijs zoals Basispoort (o.a. Parnassys, de uitgeverijen Malmberg, Noordhoff, Thieme en Zwijsen), Entree van Kennisnet, Microsoft Office 365, Google for Education en de Apple App Store.

Neem contact op met onze dealers voor een demo.

Digitale leeromgeving Onlineklas

Portal

Onlineklas portal biedt ook OneDrive zodat alle informatie altijd en overal op een veilige manier toegankelijk is. Handig om digitaal samen te werken.

Microsoft office koppeling met portal onlineklas

Techniek training

Onlineklas technische training gaat naast de functionaliteit (knoppen) ook over de technische inrichting van de portal (zoals office 365).

Appbuilder online leeromgeving Onlineklas

Portal compleet training

Onlineklas portal compleet biedt naast de inrichting van de portal ook training op locatie aan.

"Je hebt de handleiding eigenlijk niet nodig. Alles spreekt voor zich. Goede afwisseling tussen luisteren en discussiëren. Heel fijn dat er werkvormen zijn die je direct kan inzetten.
 

Ik denk dat deze methode erg verdiepend is voor het Daltononderwijs. We maken op deze manier de kinderen bewust tussen het verschil met het regulier onderwijs en Daltononderwijs. Ik vond de gesprekken die eruit voortkwamen erg waardevol".

Wendele Knop, leraar groep 7,

Holterenk Holten:

bottom of page