top of page

Kinderopvang in beweging

De beweegapplicatie en methode voor de kinderopvang.

Onze ambitie en intentie is om u en uw organisatie letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Wij bieden u en uw medewerkers handvatten om bewegen een plek te geven in het aanbod binnen uw kinderopvangorganisatie.
 
Onze beweegapp(licatie) Kinderopvang in Beweging bestaat uit een groeiende database met beweegactiviteiten voor zowel het kinderdagverblijf als de bso. Wij hebben voor de beweegapplicatie een unieke koppeling gemaakt met het reguliere bewegingsonderwijs. Zo hebben we de leerlijnen en bewegingsthema’s die gebruikt worden binnen het onderwijs doorvertaald en aangepast naar de kinderopvang. 

De beweegapplicatie met ruim 150 bewegingsactiviteiten die continue zich uitbreidt. 

Beweegapplicatie

Na afloop van de workshop ontvangt uw organisatie een vignet om op de muur te hangen.

KOIB - vignet

"Je hebt de handleiding eigenlijk niet nodig. Alles spreekt voor zich. Goede afwisseling tussen luisteren en discussiëren. Heel fijn dat er werkvormen zijn die je direct kan inzetten.
 

Ik denk dat deze methode erg verdiepend is voor het Daltononderwijs. We maken op deze manier de kinderen bewust tussen het verschil met het regulier onderwijs en Daltononderwijs. Ik vond de gesprekken die eruit voortkwamen erg waardevol".

Wendele Knop, leraar groep 7,

Holterenk Holten:

bottom of page