top of page

press to zoom

press to zoom
1/1

Kinderopvang in beweging

De beweegapplicatie en methode voor de kinderopvang.
Onze ambitie en intentie is om u en uw organisatie letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Wij bieden u en uw medewerkers handvatten om bewegen een plek te geven in het aanbod binnen uw kinderopvangorganisatie.
 
Onze beweegapp(licatie) Kinderopvang in Beweging bestaat uit een groeiende database met beweegactiviteiten voor zowel het kinderdagverblijf als de bso. Wij hebben voor de beweegapplicatie een unieke koppeling gemaakt met het reguliere bewegingsonderwijs. Zo hebben we de leerlijnen en bewegingsthema’s die gebruikt worden binnen het onderwijs doorvertaald en aangepast naar de kinderopvang. 

De beweegapplicatie met ruim 150 bewegingsactiviteiten die continue zich uitbreidt. Je bespaart veel tijd en hebt altijd de leukste beweegactiviteiten bij de hand en door de unieke koppeling met het bewegingsonderwijs draag je gericht bij aan de ontwikkeling van het (jonge) kind. 

Beweegapplicatie

Vignet om aan de muur te hangen.

KOIB - vignet

De Kinderopvang in Beweging workshop* duurt circa 4 uur en bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Door de goede afwisseling en leuke opbouw, geven medewerkers in de kinderopvang aan dat ze beiden enorm leerzaam en inspirerend vinden.

KIOB workshop

Beweegapplicatie kinderopvang

Beweegapplicatie

De beweegapplicatie met ruim 150 bewegingsactiviteiten die continue wordt uitgebreid. Met deze beweegapplicatie bespaar je veel tijd en heb je altijd de leukste beweegactiviteiten bij de hand en door de unieke koppeling met het bewegingsonderwijs draag je gericht bij aan de lichamelijke ontwikkeling van het (jonge) kind. 

Kinderopvang vignet

KOIB - vignet

Vignet om aan de muur te hangen.

Training beweegmethode kinderopvang

KOIB workshop

De Kinderopvang in Beweging workshop duurt circa 4 uur en bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Medewerkers in de kinderopvang geven aan dat ze deze workshop enorm leerzaam en inspirerend vinden, door de goede afwisseling en de leuke opbouw.

bottom of page