top of page

De NPO-krant op de mat gevallen?

Onlangs hebben alle scholen in Nederland de NPO-krant, de Onlineklas Bibliotheek brochure en de Beroepenplaat ontvangen. Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze krant of de Onlineklas Bibliotheek brochure en wilt u uitleg over één van onze materialen? We geven met plezier een presentatie op school. Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

De NPO-krant gemist?

Het kan zijn dat het pakketje met de NPO-krant, de Onlineklas Bibliotheek brochure en de Beroepenplaat niet onder ogen heeft gezien. Geen probleem, u kunt de krant hier digitaal lezen en downloaden.

De Onlineklas Bibliotheek brochure kunt u hier lezen en de Beroepenplaat is te bestellen, als ook digitaal te bekijken. Lees hier meer over de Beroepenplaat.


We geven hieronder een samenvatting van wat u in de NPO-krant kunt vinden.


NPO-gelden: Wat te doen?

De NPO gelden zijn een goede mogelijkheid om extra te investeren in de kwaliteit van het onderwijs. De belangrijkste uitdagingen liggen in de personele sfeer. Extra handen en kleinere klassen. Daarnaast adviseren we om de gelden in te zetten in het professionaliseren van collega’s.

Mocht hierna nog geld overblijven, zijn we u graag van dienst met onze producten en diensten.


In de NPO krant vindt u onze volgende materialen:


LDO Rekenwerkbladen: Voor elke groep een map met rekenwerkbladen die ingezet kunnen worden voor extra werk, het wegwerken van deficiënties, plusklassen etc. Met name geschikt voor scholen die met een digitale rekenmethode werken.


De Getallentrein: Een prentenboek met rijke digitale omgeving om kennis te maken met getallen 1 t/m 20. Met name geschikt voor de groepen 1 en 2.


De Lettertrein: Een compleet lespakket om spelenderwijs kennis te maken met alle letters. Dit pakket is passend in het kader van ontluikende geletterdheid. Met name geschikt voor nieuwkomers en kinderen met een taalachterstand. Geschikt voor de onderbouw en peuterspeelzalen.


TopCanon: Dé geschiedenismodule die aansluit op de Canon van Nederland. Een compleet lespakket voor de groepen 5 t/m 8.


TopTechneut: Een techniek module met vier mappen en een digitale leeromgeving voor groep 1-2, 3-4, 5-6 en 7-8. Met TopTechneut bent u in staat om uw curriculum science, techniek en wetenschap vorm te geven. Een doorgaande leerlijn voor de hele school.


Tot slot is in de krant informatie te vinden over ‘Basisschoolmateriaal’. Bij aanschaf van Basisschoolmateriaal ontvangt u meer dan 10.000 werkbladen verdeeld over alle vakvormingsgebieden van het basissonderwijs. Voor slechts €99,- per jaar/per school kunt u hier onbeperkt gebruik van maken.


Meer informatie? Wij geven graag een vrijblijvende presentatie

Wij willen graag dat u onze materialen en digitale omgevingen zelf gaat ervaren en bieden de mogelijkheid inhoudelijk hiermee kennis te maken. Graag geven wij een vrijblijvende presentatie bij u op school. Voor het maken van een afspraak of voor verdere informatie zijn we maandag t/m donderdag tussen 8:00 en 17:00 uur te bereiken via telefoonnummer 0546 55 65 05 of stuur een e-mail naar: info@kidslearning.nl.


Kommentare


bottom of page