Thuis-leerpakket boordevol gratis lesmateriaal

Tijdelijk thuisonderwijs, dat is een hele klus. Om het leerkrachten, leerlingen en ouders iets makkelijker te maken hebben wij lesmateriaal gratis toegankelijk gemaakt voor iedereen. Dus ook als je niet met het lesmateriaal werkt op school. Ideaal om eens iets nieuws uit te proberen.

Via de volgende link zie je het overzicht van het Thuis-leerpakket per groep:


> Klik hier voor het overzicht van het Thuis-leerpakket


Maar wij snappen natuurlijk ook het soms fijner is om met de hele digitale omgeving te werken zodat je toegang hebt tot alle lesmaterialen. Dat is mogelijk. Het enige wat we nodig hebben zijn een paar schoolgegevens zodat we de digitale omgeving met lesmaterialen bij jullie op school kunnen activeren. De digitale omgeving blijft drie maanden.

Deze materialen zijn tijdelijk gratis te gebruiken:

De Lettertrein De Lettertrein is een prentenboek vol met praatplaten en verhalen. Met de bijbehorende lesactiviteiten kun je met de lettertrein op een speelse manier extra aandacht geven aan woordenschatontwikkeling en letters in elke vorm: letterteken, letterklank, de positie van een letter in een gesproken en geschreven woord en nog veel meer! Speciaal voor deze thuiswerk periode hebben wij de lesactiviteiten iets aangepast zodat de kinderen thuis ook aan de slag kunnen met de lettertrein.

> Direct naar alle materialen van de Lettertrein

TopOntdekkers TopOntdekkers is de zaakvakkenmethode waarbij ontdekkend en onderzoekend leren centraal staat. Nu kunnen de kinderen ook thuis aan de slag met de leukste opdrachten van TopOntdekkers. Er zijn twee thema’s beschikbaar met een aantal opdrachtkaarten die geschikt zijn om thuis te doen.

> Direct naar alle materialen van TopOntdekkers

LDO Rekenen LeerDoel Onderwijs (LDO) Rekenen geeft de leerkracht de vrijheid om methode overstijgend gepersonaliseerde rekenopgaven aan te bieden, zodat de leerling exact op zijn niveau oefent. Vooral in de thuiswerkperiode is dat erg fijn! Deze werkbladen zijn handig gestructureerd per groep per leerdoel, en nu tijdelijk gratis te gebruiken.

> Direct naar alle materialen van LDO Rekenen


Thuis in Beweging In samenwerking met Kinderopvang in beweging zijn er nu beweegactiviteiten voor thuis beschikbaar! Leuke tip om tussen de lessen door even binnen of buiten te bewegen.

> Direct naar alle materialen van Thuis in Beweging

Verkeer Met deze digitale module kunnen de leerlingen van groep 4 t/m 8 eenvoudig zelf aan de slag met verkeer. Voor elke groep is er één leerlijn opengesteld om mee te werken.

> Direct naar alle materialen van Verkeer

Topografie met TopTopo Bij TopTopo kunnen leerlingen topografie oefenen zowel digitaal als op papier. De digitale topografiemodule bestaat uit de verschillende meerkeuze spellen en invuloefeningen die ook geschikt zijn als toets.

> Direct naar alle materialen van TopTopo

Geschiedenis met TopCanon Dit jaar is de Canon van Nederland uitgebreid met 10 nieuwe onderwerpen. Daarom hebben wij TopCanon helemaal in een nieuw jasje gestopt. Nu tijdens de thuiswerkperiode is de hele module gratis uit te proberen. TopCanon bevat een opdrachtkaart met een kleurrijk doeboek. Om de gratis uit te proberen opdrachtkaarten goed te kunnen gebruiken, zijn de benodigde pagina’s uit het doeboek ook als download toegevoegd.


> Direct naar alle materialen van TopCanon


Liever gebruikmaken van het complete thuis-leerpakket?


Vraag via de knop hieronder de complete pakketten aan. Deze complete pakketten zijn ook gratis te gebruiken. Hiervoor hebben we wel wat gegevens nodig. Klik op de onderstaande knop en vul je gegevens in en maak snel gebruik van het complete thuis-leerpakket. Na aanvraag van de pakketten kan je er drie maanden gratis gebruik van maken. Daarna stopt het automatisch.
Heel veel plezier!

Recente berichten
Op de hoogte blijven?
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Zaakvakken
ICT-oplossingen
Mediatheek

Copyright Onlineklas, alle rechten voorbehouden