top of page

Rekenvaardigheden oefenen met gratis rekenspellen, uitgebreid met grote getallen en kommagetallen!

Als leraar of ouder ben je je vast bewust van het belang van goede rekenvaardigheden bij kinderen. Om kinderen te helpen deze vaardigheden te ontwikkelen, kunnen ze gebruik maken van het gratis Rekendiploma van Onlineklas, deze is onlangs uitgebreid met vermenigvuldigen met grote getallen en delen met kommagetallen!


Een tool vol met leuke rekenspellen die maximaal 10 minuten duren. Rekendiploma is thuis in te zetten als extra oefening, maar ook op school om aandacht te besteden aan het automatiseren van bepaalde rekenvaardigheden.


Het Rekendiploma is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar. Het is een eenvoudig te gebruiken tool die helpt bij het ontwikkelen van fundamentele rekenvaardigheden, zoals optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Maar nu is het Rekendiploma ook uitgebreid met nieuwe rekendoelen, zoals vermenigvuldigen met grote getallen (20x30) en delen met kommagetallen (0,4:4). Hierdoor sluit het Rekendiploma perfect aan bij de rekendoelen van automatiseren. En nu dus ook voor de bovenbouw van de basisschool, of zelfs de onderbouw van het VO.


Het gebruik van het Rekendiploma is heel eenvoudig. De kinderen gaan gewoon naar de website van het Rekendiploma: onlineklas.rekendiploma.nl en beginnen met het oefenen van hun rekenvaardigheden. Ze kiezen een rekendoel dat ze willen oefenen en kiezen daarna een spel dat ze willen spelen. Er zijn verschillende spellen om te kiezen en kinderen krijgen direct feedback op een gegeven antwoord.


Dus snel aan de slag? Ga naar reken.diploma.onlineklas.nl en begin met het ontwikkelen van de rekenvaardigheden met behulp van het gratis Rekendiploma. Ontdek zelf hoe jouw kinderen kunnen profiteren van deze gemakkelijk te gebruiken tool.


Veel rekenplezier!


Comments


bottom of page