top of page

Portal vanaf 16 december weer opengesteld voor thuisgebruik

Vanwege de nieuwe maatregelen omtrent het Coronavirus hebben we opnieuw de portal opengesteld om thuis onderwijs te faciliteren.

Normaal gesproken is niet alle software voor leerlingen vanuit huis toegankelijk, wij maken dit nu wel mogelijk om thuis in te loggen.


Zolang deze maatregelen rondom het Coronavirus van kracht zijn, kunnen nu ook alle basisscholen die geen klant zijn bij Onlineklas gratis gebruik maken van onze portal.


In het kader van deze uitzondering heeft Onlineklas ook bij alle scholen tijdelijk de Microsoft/Google module geactiveerd en het persoonlijk leren menu. Met deze modules kan je eenvoudig thuis inloggen en met het ‘gepersonaliseerd menu’ kan je per leerling specifieke software of koppelingen klaarzetten.

Gebruik je de Onlineklas portal nog niet op school?

Mocht je interesse hebben de leerlingen van de school tijdelijk gratis te faciliteren met ontsluiting van de educatieve software, zet dan een vinkje in Basispoort bij netwerk leverancier Onlineklas. Wij zullen dan de portal, meestal dezelfde dag, voor je activeren. Je hoeft dan verder zelf niets te regelen, het inlezen van de leerlingen en de koppelingen met de Basispoort programma’s regelen wij.


Thuis login activeren

Om thuis in te loggen zijn er een aantal mogelijkheden. Hiervoor verwijzen wij je naar onze handleiding die je hier kan downloaden.

コメント


bottom of page