top of page

Op de mat: de Voorjaarskrant! Goed voorbereid op het nieuwe schooljaar.

De Voorjaarskrant staat vol met materialen voor groep 1 t/m 8. Met behulp van onze portal is er een koppeling tussen de fysieke materialen en digitaal.


De materialen zijn uitermate geschikt voor de vernieuwingsscholen, of scholen met een moderne kijk op leren.

De Voorjaarskrant gemist?

Geen probleem, u kunt de krant hier digitaal lezen en downloaden. We geven hieronder een samenvatting van wat u in de krant kunt vinden.


In de Voorjaarskrant vindt u onze volgende materialen:

LDO Rekenen: Jaargroepoverstijgend werken aan rekenen? Echt aansluiten bij het niveau van de kinderen uit jouw groep? Een traditionele rekenmethode loslaten en toch werken met goede structuur? Dat kan met LDO rekenen!

LDO Rekenwerkbladen: Voor elke groep een map met rekenwerkbladen die ingezet kunnen worden voor extra werk, het wegwerken van deficiënties, plusklassen etc. Met name geschikt voor scholen die met een digitale rekenmethode werken.

De Getallentrein: Een prentenboek met rijke digitale omgeving om kennis te maken met getallen 1 t/m 20. Met name geschikt voor de groepen 1 en 2.

De Lettertrein: Een compleet lespakket om spelenderwijs kennis te maken met alle letters. Dit pakket is passend in het kader van ontluikende geletterdheid. Met name geschikt voor nieuwkomers en kinderen met een taalachterstand. Geschikt voor de onderbouw en peuterspeelzalen.

TopOntdekkers: TopOntdekkers is een thematische zaakvakmethode voor de groepen 1 t/m 8. Leerlingen leren zichzelf kennen en ontdekken de wereld. Door thematisch onderwijs te combineren met leuke werkvormen komen de leerlingen tot nieuwe inzichten en ontwikkelen ze nieuwe vaardigheden.

TopCanon: Dé geschiedenismodule die aansluit op de Canon van Nederland. Een compleet lespakket voor de groepen 5 t/m 8.

TopTechneut: Een techniek module met vier mappen en een digitale leeromgeving voor groep 1-2, 3-4, 5-6 en 7-8. Met TopTechneut bent u in staat om uw curriculum science, techniek en wetenschap vorm te geven. Een doorgaande leerlijn voor de hele school.

TopLezers: Begrijpend lezen met themagerichte teksten uit kinderboeken.

Hoe zou het verhaal verder gaan? Welke interessante weetjes staan er nog meer in dit boek? Met TopLezers willen wij kinderen met plezier laten lezen. Aan de hand van recente kinderboeken en leuke opdrachten, duiken ze dieper in de tekst.

Naast leesmotivatie is kennis van de wereld een belangrijke voorwaarde om tot leesbegrip te komen. De lessen van TopLezers zijn daarom gekoppeld aan de thema’s van de meest gebruikte taalmethodieken.


Tot slot is in de krant informatie te vinden over ‘Basisschoolmateriaal’. Bij aanschaf van Basisschoolmateriaal ontvangt u meer dan 10.000 werkbladen verdeeld over alle vakvormingsgebieden van het basissonderwijs. Voor slechts €105,- per jaar/per school kunt u hier onbeperkt gebruik van maken.

Meer informatie? Wij geven graag een vrijblijvende presentatie

Wij willen graag dat u onze materialen en digitale omgevingen zelf gaat ervaren en bieden de mogelijkheid inhoudelijk hiermee kennis te maken. Graag geven wij een vrijblijvende presentatie bij u op school. Voor het maken van een afspraak of voor verdere informatie zijn we maandag t/m donderdag tussen 8:00 en 17:00 uur te bereiken via telefoonnummer 0546 55 65 05 of stuur een e-mail naar: info@kidslearning.nl.


> Download hier de Voorjaarskrant

Comments


bottom of page