top of page

Kinderboekenweek 2022: Gi-ga-groen

Van 5 t/m 16 oktober vindt de Kinderboekenweek weer plaats. Dit jaar is het thema: Gi-ga-groen. Dus deze week is er alle aandacht voor boeken over dier en natuur! De Kinderboekenweek leent zich bij uitstek om meer aandacht te geven aan begrijpend lezen en lezen van kinderboeken.


Kijk snel verder op deze pagina en ontdek onze gratis proeflessen van TopLezers, met het thema Beestenbende!


Met TopLezers begrijpend lezen met kinderboeken

Lezen, praten en denken over teksten uit kinderboeken biedt betekenisvolle leessituaties en kinderen krijgen weer zin om een boek te lezen. Hoe zou het verhaal verder gaan? Welke interessante weetjes staan er nog meer in dit boek? Met TopLezers willen wij

kinderen met plezier laten lezen. Aan de hand van recente kinderboeken en leuke opdrachten, duiken ze dieper in de tekst. Naast leesmotivatie is kennis van de wereld een belangrijke voorwaarde om tot leesbegrip te komen. De lessen van TopLezers zijn daarom gekoppeld aan de thema’s van de meest gebruikte taalmethodieken.


Meer weten over TopLezers? TopLezers is een product ism Kids Learning. Lees hier verder.


Vraag nu een gratis proefles aan uit het thema Beestenbende!

Voor groep 5/6 en 7/8 hebben we een gratis proefles, waarbij je twee proefwerkschriften ontvangt en de bijpassende digitale lessen kan bekijken. Hiermee kan je tijdens de Kinderboekenweek een leuke en betekenisvolle les geven met het thema Beestenbende!

Comments


bottom of page