top of page

Nieuwe producten 2020/2021

Het schooljaar 2019-2020 was een bewogen schooljaar. Van schoolsluiting en onderwijs op afstand naar kleine klassen, waarbij digitaal onderwijs in een stroomversnelling is gekomen. En dat hebben wij gemerkt op de Onlineklas portal door de gigantische toename van het aantal gebruikers.Voor het schooljaar 2020/2021 hebben wij voor u mooie aanbiedingen in petto. De familie Stenvert, waar Onlineklas onderdeel van uitmaakt, is dan 100 jaar in dienst van het onderwijs en dat willen we vieren. In deze blog vindt u alvast een kort overzicht wat u allemaal van ons kunt verwachten.


We wensen u (alvast) een hele fijne zomervakantie!


Portal beheer met meekijkfunctie

Een nieuwe module om inzicht te krijgen waar de leerlingen thuis of op school digitaal mee bezig zijn. Het dashboard geeft grafisch inzicht in de activiteiten van de leerlingen. Grafieken welke inzichten verschaffen in je groep, maar ook per leerling. Wanneer en hoe vaak zijn ze aangemeld? Welke basispoort programma's zijn er gebruikt? Met de online meekijkfunctie kan de leerkracht in één oogopslag zien wat de leerling aan het doen is maar je kunt ook klassikaal uitleggen. Met 1 knop je scherm met je klas delen. 


Tafeldiploma: van Flash naar HTML5

De bekende Onlineklas flash oefenspellen, zoals het tafeldiploma worden vervangen. Oefen mee met Teun de giraf op je pc of tablet en haal je tafeldiploma.


Bieb update

In het nieuwe schooljaar komt een volledige nieuwe versie van de (school)bibliotheek uit. De bibliotheek wordt voorzien van een nieuwe interface met o.a. een dashboard met grafieken voor snel inzicht in het leengebruik. De rapportagemodule wordt uitgebreid. En handige kastcontrole functies om te controleren of alles aanwezig is. Meer informatie hierover volgt na de zomervakantie.

Comments


bottom of page