top of page

Check in bij onze TopOntdekkers webinar

Ook in het nieuwe schooljaar gaan we door met het geven we i.s.m. Kids Learning een webinar van onze zaakvakmethode TopOntdekkers. Ontmoet ons in de cloud op 'Heutinks wekelijks webinar-woensdag' en laat je informeren en inspireren over TopOntdekkers.

Tijdens het webinar zullen we in 30 minuten TopOntdekkers presenteren. Van visie tot verwerkingen, van werkwijze tot materialen, na deze webinar heb je een goed beeld van TopOntdekkers. Achteraf is er mogelijkheid tot vragen stellen.


Aanmelden


Het webinar wordt georganiseerd door Heutink, je kan je dus ook via Heutink aanmelden. Het webinar is te zien op woensdag 6 oktober om 13:45 uur. Komt het dan niet goed uit, maar wil je het webinar wel graag zien? Dat kan! Het webinar is later nog terug te kijken via de terugkijklink, meld je dan wel even aan zodat we de link naar je toe kunnen sturen.
TopOntdekkers in het kort


TopOntdekkers is een thematische zaakvakkenmethode voor de groepen 1 t/m 8. Door thematisch onderwijs te combineren met leuke werkvormen bij interessante onderwerpen in de vakgebieden geschiedenis, topografie, natuur en techniek komen de kinderen tot nieuwe inzichten en ontwikkelen ze nieuwe vaardigheden. Kinderen ontdekken zichzelf en de wereld met TopOntdekkers.


TopOntdekkers in het echt zien?


We geven met plezier een vrijblijvende presentatie over TopOntdekkers om u te informeren, bij jullie op school, vraag hier vrijblijvend een presentatie aan.

Comments


bottom of page