De envelop van De Lettertrein op de mat gevallen?


Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze brochure en wilt u het product inzien en ervaren? We geven met plezier een presentatie bij u op locatie. U krijgt dan uitleg over de digitale omgeving, de opbouw, de didactische uitgangspunten en praktische adviezen over de inzetbaarheid. Daarnaast nemen wij alle bijbehorende materialen voor u mee. Een dergelijke presentatie duurt maximaal 20 minuten. Neem contact met ons op voor een afspraak, wij komen graag naar u toe! P.S. Profiteer nu van de introductieprijs: 1.350,00 euro i.p.v. 1.500,00 euro. Deze prijs is geldig bij bestellingen vóór 1 januari 2020.


Recente berichten
Op de hoogte blijven?
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Zaakvakken
ICT-oplossingen
Mediatheek

Copyright Onlineklas, alle rechten voorbehouden