top of page

TopOndernemers wedstrijd voor alle Onlineklas klanten


Unieke wedstrijd met de zaakvakkenmethode TopOndernemers

Voor wie is het?

Voor alle scholen die klant zijn bij Onlineklas, maar het is geen vereiste om TopOndernemers als methode in gebruik te hebben. Hoe doe je mee? Stap 1)

Start met het downloaden van de TopOndernemerskaart voor jouw groep. Deze vind je hieronder. Elke school kan met meerdere groepen meedoen. De wedstrijd loopt vanaf maandag 28 oktober en duurt t/m vrijdag 6 december. Stap 2)

Doe de les met de klas en maak hiervan een creatieve verwerking. Stap 3)

Fotografeer of film het eindproduct. Stap 4)

Deel en beschrijf jullie eindproduct op jullie Facebook- en/of Instagrampagina en vermeld #TopOndernemersWedstrijd Stap 5)

Like en volg ons op Facebook en/of Instagram en deel het bericht van deze wedstrijd. Stap 6)

Maandag 9 december zullen we de uitslag bekend maken. We selecteren vier scholen met de meest creatieve en inhoudelijke eindproducten. Per groep zullen wij een winnaar uitkiezen. Zij zullen een traktatie in de klas ontvangen én we geven de volgende prijzen weg: Groep 1/2: Digitale jaarlicentie van TopKleuters Groep 3/4: TopDrama Groep 5/6: TopCanon tijdlijn Groep 7/8: TopCanon tijdlijn

 

Werkblad bij de Wedstrijdkaart Groep 1/2 en hulpblad bij Wedstrijdkaart Groep 7/8


"Je hebt de handleiding eigenlijk niet nodig. Alles spreekt voor zich. Goede afwisseling tussen luisteren en discussiëren. Heel fijn dat er werkvormen zijn die je direct kan inzetten.
 

Ik denk dat deze methode erg verdiepend is voor het Daltononderwijs. We maken op deze manier de kinderen bewust tussen het verschil met het regulier onderwijs en Daltononderwijs. Ik vond de gesprekken die eruit voortkwamen erg waardevol".

Wendele Knop, leraar groep 7,

Holterenk Holten:

bottom of page