top of page

Medewerkersportal: Optimaliseer interne communicatie!


Naast de Onlineklas Portal, die geschikt is voor leerkracht en leerling, is er nu een Medewerkersportal. Deze portal is voor alle medewerkers binnen de school en het bestuur. Hierdoor is communicatie mogelijk tussen meerdere scholen en op bestuursniveau via één platform.

De Medewerkersportal is even gebruiksvriendelijk als de Onlineklas Portal en bevat dezelfde mogelijkheden zoals het toevoegen van tegels, maar de Medewerkersportal bevat meer handige tools waardoor het communiceren met collega's makkelijker wordt gemaakt!

Hoe? Lees meer!

Dashboard

Dit is de homepage van de Medewerkersportal. Veel gebruikte websites kun je gemakkelijk onder het kopje 'snelmenu' plaatsen. Dit kan voor zowel het hele bestuur, de school of de leerkracht persoonlijk. Handig om snel te switchen tussen websites!

Door de Office 365 integratie krijg je via de Medewerkersportal inzicht in je agenda's. Of dit je eigen agenda is of gekoppelde agenda's met collega's, je krijgt alle afspraken in één overzicht. Alle agendapunten kun je inzien én bewerken. Ook krijg je direct toegang tot je e-mailaccount, waarin je e-mails kunt openen en versturen.

Onder het kopje 'actueel' zijn de laatst geplaatste nieuwsberichten zichtbaar voor het bestuur en/of de school. Handig om collega's te herinneren aan activiteiten of op de hoogte te houden van ontwikkelingen. Een totaaloverzicht van de nieuwsberichten is te vinden in het menu 'actueel'.

Actueel In dit menu kunnen nieuwsberichten toegevoegd worden. De nieuwsberichten zijn zichtbaar op zowel bestuurs- als schoolniveau. Hier staan alle berichten gesorteerd op datum. Een geautoriseerde medewerker kan een bericht plaatsen en bewerken.

Ook kan de twitterfeed van de school en het bestuur getoond worden in het menu. Deze weergave is gekoppeld aan een twitteraccount en is daardoor altijd actueel!

Koppelingen

Je kunt vanuit de Medewerkersportal alle Basispoort gekoppelde software benaderen. De koppelingen die zichtbaar zijn in de Onlineklas Portal worden getoond in dit menu. Hierdoor hoef je als leerkracht niet uit de Medewerkersportal om bij de software van de methodes te komen. Zoals je hieronder ziet, is de weergave van de koppelingen iets anders weergegeven dan in de Onlineklas Portal. De veranderingen die je in de Onlineklas Portal doorvoert, bijvoorbeeld het toevoegen van een tegel, wordt automatisch toegevoegd in de Medewerkersportal zodat alles synchroon loopt. Wil je snel bij een tegel komen? Typ de naam van de methode in het zoekveld en je krijgt direct het gewenste resultaat!

Documenten In de Medewerkersportal heb je direct toegang tot je persoonlijke en gedeelde mappen. Documenten kunnen online geopend en bewerkt worden. Zodra je een gedeeld bestand bijwerkt en opslaat, krijgen je collega's meteen de goede versie. Zo kun je eenvoudig samenwerken in één bestand.

Portal Na het klikken op het menu 'Portal', kom je direct in de Onlineklas Portal. Je bent al ingelogd en je kunt meteen aan de slag met je les!

Kortom: Met de medewerkersportal is communicatie mogelijk tussen meerdere scholen en op bestuursniveau. Optimaliseer de interne communicatie en bespaar tijd en kosten door snelle kennisdeling!

Interesse?

Neem contact op met onze dealers voor een demo.


bottom of page