top of page

Boekenpakket bij TopOndernemers


Wij van Onlineklas zijn voorstanders van het leren binnen een digitale leeromgeving. Een voordeel hiervan is de steeds groeiende database waarin bruikbare informatie staat voor de verwerking van de opdrachten van TopOndernemers. Binnen de portal is, in samenwerking met Winkler Prins en Van Dale, een kindvriendelijke leeromgeving mogelijk gemaakt waarin kinderen gericht kunnen zoeken naar geschikte informatie bij de TopOndernemers kaarten.

Naast de digitale database vinden wij het ook enorm belangrijk dat kinderen informatie leren zoeken in een boek. Daarom komen wij met een boekenpakket die aansluit bij de thema’s van TopOndernemers. Dit boekenpakket is met zorg uitgezocht om passende informatie te bieden om de leerervaringen van de kinderen te optimaliseren en de leerkracht te ontlasten met voorbereidend werk.

In het uitgebreide boekenpakket zitten 249 boeken én een overzichtslijst per thema, per kaart. Daarin staat precies weergegeven welke boeken geschikt zijn voor welk thema. De boeken zijn geschikt voor de groepen 5 tot en met 8, omdat deze groepen tijdens TopOndernemers veel bezig zijn met het zoeken naar en verwerken van informatie over een specifiek onderwerp.

Bovendien zijn de boeken gedigitaliseerd, zodat de kinderen die via het internet opzoek zijn naar informatie, ook informatie kunnen vinden in de e-books. De leerkracht kan deze boeken via het digibord introduceren om interesse over het onderwerp te wekken.

Een TOP-aanvulling om een TopOndernemer te worden!!

Interesse in het boekenpakket? Neem contact met ons op.


bottom of page