top of page

Hoofdkantoor Onlineklas verhuist naar Goor


Met ingang van 1 januari 2018 zal Uitgeverij Onlineklas zich huisvesten aan de Grotestraat 126 te Goor, het voormalig ABN AMRO bankgebouw.

Uitgeverij Onlineklas is een educatieve uitgeverij die zich toelegt op het produceren van educatieve software voor met name het primair onderwijs. Zo heeft zij een complete methode wereldoriëntatie, een topografieprogramma, een spellingsmodule en nog vele andere programma’s in haar portfolio.

Het afgelopen jaar heeft de uitgeverij de ‘Onlineklas Portal’ gelanceerd. Dit is een gebruikstoepassing voor het basisonderwijs, waarbij leerkrachten en leerlingen met slechts 1 login toegang krijgen tot al hun aangeschafte educatieve software. Het op de markt brengen van deze applicatie heeft een enorme groei in de omzet veroorzaakt, waardoor de Uitgeverij op de bestaande locatie uit haar jasje groeide. Met de aankoop van het kantoor in Goor is de Uitgeverij in staat de komende jaren de verwachte groei verder vorm te geven.

Het gebouw bestaat uit een drietal verdiepingen. De begane grond zal volledig worden gebruikt als Experience Centre. Hier kunnen scholen uit de regio presentaties ontvangen van de diverse software programma’s. Ook zullen hier diverse teamscholingen plaatsvinden. De eerste- en tweede verdieping zullen gebruikt worden voor het huisvesten van al het eigen kantoorpersoneel. In totaal biedt het kantoor de mogelijkheid om dertig werkplekken te faciliteren.bottom of page