top of page

Onlineklas lid van de GEU


Onlineklas is lid geworden van de GEU, de brancheorganisatie voor aanbieders van leermiddelen, toetsen en educatieve dienstverlening.

Uitgeverij Onlineklas is een handelsnaam van Stenvert Systems & Service BV. Familie Stenvert startte rond 1920 als boekbinderij en uitgeverij. Vanaf de jaren 70 richtte familie Stenvert zich op het ontwikkelen en uitgeven van didactische leer- en hulpmiddelen voor het basisonderwijs.

Met de bekende rekenbloks en kinderboekenseries zoals ‘De olijke tweeling’ werd Stenvert een vertrouwde naam in onderwijsland. In 1994 heeft familie Stenvert een gedeelte van het fonds verkocht aan Bosch & Keuning.

Met uitgeverij Onlineklas heeft Stenvert zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van educatieve internet applicaties voor het (basis)onderwijs. Tegenwoordig werken er duizenden scholen dagelijks met de software van Uitgeverij Onlineklas.

Een overzicht van alle GEU-leden is hier te vinden:"Je hebt de handleiding eigenlijk niet nodig. Alles spreekt voor zich. Goede afwisseling tussen luisteren en discussiëren. Heel fijn dat er werkvormen zijn die je direct kan inzetten.
 

Ik denk dat deze methode erg verdiepend is voor het Daltononderwijs. We maken op deze manier de kinderen bewust tussen het verschil met het regulier onderwijs en Daltononderwijs. Ik vond de gesprekken die eruit voortkwamen erg waardevol".

Wendele Knop, leraar groep 7,

Holterenk Holten:

bottom of page