1/3

Modern onderwijs begint met Onlineklas

Pietje Puk, De olijke tweeling, Tup en Joep, Oki en Doki, Bob Evers, de Stenvert bloks, wie is er niet groot mee geworden?
Het zijn allemaal titels die door de firma Stenvert op de markt zijn gebracht.
Stenvert is een familiebedrijf dat haar jarenlange educatieve ervaring inzet om het onderwijs nòg boeiender te maken. Onder de handelsnaam Onlineklas worden er nu prachtige digitale ICT-oplossingen en leermiddelen ontwikkeld zoals de zaakvakkenmethode 'TopOndernemers'.

Gratis Thuis-leerpakket

Het Onlineklas Thuis-leerpakket biedt allerlei tijdelijk gratis lesmateriaal voor elke groep. Zo wordt het thuiswerken een stuk leuker en makkelijker! 

Nieuw! TopOntdekkers

Ontdek de wereld met TopOntdekkers! TopOntdekkers is nieuwe geïntegreerde zaakvakmethode van Kids Learning voor groep 1-8.

Tafeldiploma vernieuwd!

De bekende Onlineklas oefenspellen, zoals Tafelkampioen en Tafeldiploma worden vervangen. Oefen mee met Teun de giraf op je pc of tablet en haal je Tafeldiploma!

banner_home_onlineklas.png

Nieuwe onderwijsmaterialen

TopOntdekkers - TopCanon tijdlijn

TopOntdekkers - TopCanon tijdlijn

€35,00Prijs
Lespakket De Lettertrein

Lespakket De Lettertrein

€1.350,00Prijs
TopOntdekkers - werkschrift (5-voud)

TopOntdekkers - werkschrift (5-voud)

€35,00Prijs

Rekenachterstand bij leerlingen?

In de periode van het thuisonderwijs zijn er leerlingen die een achterstand hebben opgelopen. Begeleiding van leerlingen met rekenachterstanden vormt een aanzienlijke uitdaging voor leerkrachten en gaat vaak verder dan simpelweg herhaling van de leerstof.

Wij bieden rekenmappen met werkbladen aan op leerdoelniveau voor de groepen 1 t/m 8. Met de rekenwerkbladen op leerdoelniveau kan je eenvoudig de leerlingen voorzien van werkbladen op leerdoelen waarin ze een achterstand hebben.

LDORekenen-2.jpg

Van TopOndernemers naar TopOntdekkers? 

Wilt u een overstap maken van TopOndernemers naar TopOntdekkers? Dat kan!

 

Wij willen u graag op maat een passende overstap aanbieden.

 

Klik op onderstaande knop en vul het contactformulier in en wij zullen contact met u opnemen of neem contact op met onze klantenservice voor vrijblijvende informatie. Onze klantenservice helpt u graag verder.  

Op de hoogte blijven?
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Zaakvakken
ICT-oplossingen
Mediatheek

Copyright Onlineklas, alle rechten voorbehouden